Вони зустрілися у Львові, він – з м.Нант (Франція), вона – з Бродів. Він – Давід, який подорожував з Франції до Росії, вона – Ірина, бродівчанка, що закінчила банківський інститут. Це було 08.11.2008р. До Росії він не доїхав, залишився на тиждень у Львові, а потім повернувся назад додому. Боячись її втратити, у січні 2009р., він знову приїхав до Львова, а в березні вже приїхав зі своєю мамою Франсуа. Він – Давід Лебо, а вона – Ірина Березяк, наша парафіянка, їм обом по 26 років. 26.11.2009 року у храмі Воздвиження Чесного Хреста м.Броди відбувся чин заручин Лебо Давіда, 27.04.1983 р.н., і Березяк Ірини, 19.05.1983 р.н. Перед чином заручин Давід та Ірина розписалися в Бродівському РАГСі. Чин заручин здійснив о.Ярослав Царик та відслужив молебен до Пресвятої Богородиці за Давіда та Ірину, за їх добрий намір створити родину. Молились за батьків Давіда та Ірини, Жака і Франсуа та Ярослава і Софії. На заручинах була присутня родина Ірини та батьки Давіда. Тайна св. Подружжя буде звершена у 2010 році в католицькій парафії м.Нант, де проживає родина Лебо.

 

 

На свято Архистратига Михаїла відбувся чин благословення і освячення нового дому родини Гнатюк, яка належить до парафії Воздвиження Чесного Хреста. Чин посвячення здійснив о.Ярослав Царик. Співали учасниці гурту «Християнський схід» Світлана Панчишин і Галина Зільберг. о.Ярослав привітав п.Зоряну-Любу та її дітей Олександра-Андрія і Олесю з освяченням оселі. На посвяченні дому були присутні батьки, Петро і Марія Кирилюк, які проживають в Голубиці, сестра Надія Бедрій разом з чоловіком Ігором і синочком Станіславом.

Сьогодні у Вас – посвячення оселі,

Прийміть вітання від душі:

Щасливі будьте і веселі,

Парафіяни мої дорогі!

За Бога завжди памятайте,

Його просіть, благодаріть,

За все подяку Ви складайте

І одне одного любіть!

 
Вітаємо о.Ярослава

Всечесний Отче! Братство, сестринство, благодійна служба "Карітас", молитовні спільноти та парафіяни вітають Вас з  45-річчям. Прийміть від нас маленький, але щирий дарунок, подяку та вдячність, і теплі слова привітання!
 

  31 жовтня 2009р.Б. виповнилось 55 років сестриці церкви Воздвиження Чесного Хреста Любові Ковальчук, учасниці молитовної спільноти «Матері в молитві». Молились за ювілярку в неділю 01.11.2009р.Б. о.Павло Юрчак, о.Ярослав Царик, о.Андрій Семенюк, який на другій Службі Божій о 10.00. год. привітав п.Любов, подякувавши за багаторічне сестринське служіння у храмі, за її любов до Божого дому та побажав доброго родинного життя і благословення Божого на многії і благії літа.

 

 


 

 

 

 З ювілеєм Вас, п.Люба, вітаєм,

І дякуєм за любов до рідної святині,

Вашу жертовну працю цінуєм і знаєм

І многая й благая літа співаєм Вам нині!!!

 

В жовтні відзначила полудень віку парафіянка храму Воздвиження Чесного Животворящого Хреста, відома поетеса, прозаїк, літературний критик Світлана Антонишин. Пані Світлана вже майже тридцять років працює в царині літератури. Вона є членом Національної Спілки письменників та Спілки журналістів України. У творчому доробку Світлани Антонишин – чотири поетичні збірки: «Ангел самотнього неба», «Знак Сизіфа», «Запитання до вічності», «Падіння скелі»,  і дві прозові книги: «Ображена трава», «Клавіри буднів». Читачі дуже тепло сприймають її поезію, а особливо – прозу. Зокрема, повість «Ображена трава» здобула широку популярність серед прихильників, а ще більше – серед прихильниць її таланту. Бо це по-справжньому добра, світла, значною мірою – християнська книга.

      Творчість Світлани Антонишин була відзначена Всеукраїнською літературною премією «Благовіст» та двома обласними преміями: ім.Лесі Українки (Житомир) та ім.Маркіяна Шашкевича (Львів).

 

1 листопада 2009 р.Б. відбулася товариська зустріч з волейболу команд ветеранів м.Бродів та м.Радивилова, присвячена 60-літтю волейболіста-ветерана команди "Єдність" м.Бродів Казмірчука Ярослава Михайловича, парафіянина церкви Воздвиження Чесного Хреста. В храмі була відслужена Свята Літургія за здоров'я ювіляра, його дружини Олесі та родини. Об 11 годині в спортзалі школи №2 м.Бродів розпочалося спортивне свято, яке відкрив президент волейбольного клубу "Єдність" Андрій Ковтун. Далі слово мав о.Ярослав Царик, адміністратор храму Воздвиження Чесного Хреста, який благословив цей турнір. Всі учасники спортивного свята разом зі священиком промовили молитву "Отче наш". о.Ярослав привітав ювіляра з святом, подарувавши ікону Почаївської Божої Матері, молитвенник і пам'ятне благословення для родини Ярослава і Олесі Казмірчуків від Владики Михаїла Колтуна, Правлячого Архиєрея Сокальсько-Жовківської Єпархії.

 
casus telefon
casus telefon
film izle
telefon dinleme programı
casus telefon
casus telefon
casus telefon
telefon dinleme
casus telefon