27 грудня 2009 року в храмі Чесного Хреста відбулись святі Тайни Хрещення і Миропомазання над Сохацькою Евеліною-Анною. Батьки Евеліни-Анни Олег і Наталя вінчалися у нашому храмі 03.08.2008р. Чин святих Тайн Хрещення і Миропомазання здійснив настоятель храму Чесного Хреста о.Ярослав Царик. Співав дяк Микола Самуляк. Хресними батьками стали: Кайдер Анатолій з м.Рівне і Мартинюк Христина з м.Броди; Первушин Андрій з м.Рівне і Ліпкевич Людмила з м.Броди; Надорожняк Дмитро і Круковська Руслана з м.Броди. 

Сьогодні у Божому храмі

Сердечно молитву складаєм.

І донечці Вашій Евеліні-Анні

Щасливої долі бажаєм!

 

27 грудня 2009 року відбулись святі Тайни Хрещення і Миропомазання над Ковальським Андрієм. Батьків Романа та Наталю вінчав о.мітрат Роман Біль у храмі Преображення Господнього с.Гаї Смоленські 13.06.2009р. Чин святих Тайн Хрещення і Миропомазання здійснив настоятель храму Чесного Хреста о.Ярослав Царик. Співав дяк Микола Самуляк. Хресними батьками стали: Петрович Андрій з с.Гаї Смоленські і Голбан Мар’яна з с.Пеняки; та Батенчук Володимир з Бродів і Ковальська Уляна з с.Угорськ Кременецького району Тернопільської області.

 

        Як тільки Ви обоє одружились,

Було у Вас багато мрій.

До Господа з подякою молились,

Як народився синочок Ваш Андрій. 

Тож щиро я сьогодні Вас вітаю,

За Вас я Господа молю,

Дитинку хай Господь благословляє

І береже у мирі всю сімю!

 

22 грудня 2009 року, в день св.Анни, в храмі Воздвиження Чесного Хреста відбулись св. Тайни Хрещення і Миропомазання над Фігун Андріаною-Анною. Батьків Ігора та Тетяну вінчали в храмі Чесного Хреста 20.10.2007р. о.Ярослав Царик і о.Богдан Жук з Підкаменя, який тепер служить в с.Магерів Жовківського району. Чин Хрещення і Миропомазання здійснив о.Ярослав Царик, співав дяк Микола Самуляк з хористами. Хресними батьками стали Семенюк Павло з Бродів та Мисько Ольга з Тернополя і Хороший Андрій з Бродів та Осоріг Тетяна. На хрещенні були присутні гості з далекої Киргизії зі столиці Бішкек, це рідний дядько мами Тетяни - Гладюк Валерій з дружиною Лідією.

У Вашій родині сьогодні свято -

Хрестилась в храмі Андріана-Анна.

Радієте Ви духовно, мама і тато,

Бо донечка Вам Богом дана.

 

День Св. Апостола Пилипа 28 листопада 2009 року в роті забезпечення військової частини А0508 командиром якої є капітан Нагорний Іван В’ячеславович є подвійним святом.

Відбулися Св. Тайни Хрещення і Миропомазання над Глусь Денисом, який народився 17.11.2009 р., батько якого Глусь Василь –  старшина роти, а мати Іванна та Феськовою Юлією, яка народилася 13.11.2009 р., батько якої начальник контрольно – технічного пункту, а мати Марія – військовослужбовець служби за контрактом.

Спочатку хрестили Глусь Дениса,  хресними батьками якого стали Кочубей Андрій – старший лейтенант – начальник інженерної служби, та Левко Наталя і в другій парі Демчинський Віктор та Рудакевич Оксана.

Пізніше -  Феськову Юлію, хресними батьками якої стали Духняк Олег – прапорщик, капітан футбольної команди «Карітас – Броди» та Ковальчук Аня - військовослужбовець служби за контрактом, та в другій парі Поцілуйко Павло – старший лейтенант, начальник фізичної підготовки і спорту та Поперечнюк Олена – дружина офіцера.

Таїнства Св. Хрещення і Миропомазання уділив о. Ярослав Царик – духовний наставник і капелян військової частини А0508, співав Самуляк Микола, дяк храму Воздвиження Чесного Хреста.

 

У військовій частині сьогодні свято,

Двоє дітей, Денис і Юлія хрестились.

Ви щасливі, кожна мама і кожний тато,

Щоб ви до Христа за своїх дітей молились.

 

Вірте, молитва має силу велику,

Вона будує родинний дім.

Просіть Небесного Отця Владику,

Щоб було добре дітям вашим в нім.

 
В нашій парафіяльній спільноті Воздвиження Чесного Хреста поповнення: на свято св. вмч. Димитрія в учасниці ансамблю «Християнський схід» Іжевської (Споденко) Віталії народився син. Молоді батьки Віталій та Віталія, які одружилися 09.08.2008р.Б., назвали синочка Дмитром, бо він сам собі «приніс» ім’я. 21 листопада, на свято св. Архистратига Михаїла, у храмі Воздвиження Чесного Хреста відбулися св. Тайна Хрещення і св. Тайна Миропомазання над Іжевським Дмитром. Хресними батьками дитини стали: Споденко Марян Юрійович і Борсукова Марія Миколаївна. Мама новоохрещеного Дмитрика є практикуючою парафіянкою нашого храму, з 1999 р. вона була учасницею дитячого церковного хору, а зараз з 2004 р. співає в ансамблі «Християнський схід», який діє при парафії. Співав ансамбль "Християнський схід".
Учасниці ансамблю "Християнський схід" з мамою новоохрещеного Дмитрика і настоятелем храму о.Ярославом
З таїнством Хрещення я Вас вітаю,

Молоду християнську родину,

Молюся і Господа благаю

За Вас і Вашу дитину.

Бажаю Вам у мирі жити,

Щоб Господь Вас скріпляв,

У батьківській і материнській ласці

Ваш Дмитрик виростав.

 

15 листопада 2009р.Б. парафіяльна спільнота церкви Воздвиження Чесного Хреста поповнилася ще однією християночкою – Богдан Яночкою, над якою були звершені св. Тайни Хрещення та Миропомазання. Батьки новоохрещеної Яночки – Богдан Юрій та Оленка, є парафіянами храму Воздвиження Чесного Хреста. Хресними батьками стали Богдан Андрій Анатолійович та Нижник Ольга Михайлівна. Таїнства Хрещення та Миропомазання уділив о.Ярослав Царик, настоятель храму Чесного Хреста. Співали учасники ансамблю «Християнський схід». Тож вітаємо нашу молоду християнську родину з донечкою Яночкою!

Велике й радісне знамено –

У Вашому домі сьогодні хрестини,

Я Вас вітаю, Юрій і Олено,

Бажаю щастя й долі для Вашої дитини!

Вітання для своєї першої онучки від бабусь і дідусів склала бабуся Леся Халімон: «В світ прийшла нова людина, тож нехай світ буде добрий для цієї людини, і нехай ця людина буде доброю для світу»!

 

На свято св. вмч. Димитрія, що цього року припало на неділю, у храмі Воздвиження Чесного Хреста відбулися св. тайни Хрещення і Миропомазання, для двох новонароджених дітей. До парафіяльної книги хрещень вписані двоє новоохрещених младенців, яких батьки назвали в честь святого Димитрія. Це парафіяльні родини Яцій Ярослав та Галина, в яких народився другий син (перший – Юрій), та Дубас Володимир і Марія, у яких народився третій син (перший – Віталій, другий – Богдан).

Уділив св. Тайни Хрещення і Миропомазання о.Ярослав Царик, настоятель храму.

 

Дорогі наші парафіяльні родини!

В честь святого Димитрія ви дітей назвали,

І сьогодні в храмі ми їх охрестили,

Щоб під захистом святого вони перебували!

 

18.10.2009р. парафіяльна спільнота церкви Чесного Хреста, поповнилася ще одним християнином.Після Служби Божої у неділю відбулися святі Тайни хрещення і миропомазання над новонародженим Назаром Громяком. Батьки новоохрещеного младенця Назара Громяка Андрій і Марія вінчалися у храмі Чесного Хреста 24 листопада 2007 р.Б.Хресними батьками младенця Назара стали Крак Андрій з с.Клекотова та Савченко Оксана з м.Броди і Олендій Михайло з с.Клекотова та Рибак Надія з с.Суховолі.Таїнства хрещення та миропомазання уділив о.Ярослав Царик. Співав дитячий хор під керівництвом помічника регента Олі Баліцької.Тож вітаємо нашу молоду християнську родину з первенцем! 

Дорогі батьки, Андрій і Марія!!!

Бажаємо Вам щасливо жити,

Здоровя міцного на все життя.

І Господа Христа просити,

Щоб росло здоровеньке Ваше дитя!

 Новоохрещеному Назару многая і благая літа!!!

 
casus telefon
casus telefon
film izle
telefon dinleme programı
casus telefon
casus telefon
casus telefon
telefon dinleme
casus telefon