Благословення помешкання парафільної родини

4 березня 2012 року відбувся чин посвячення помешкання парафіяльної родини Павлюк Володимира і Ольги, що проживають в м.Броди по вул. Степана Бандери (Білі Казарми).

Чин освячення здійснив о.Ярослав Царик настоятель храму Воздвиження Чесного Хреста, йому співслужив о. Тарас Дзьоба, який проходить богослужбову практику при парафії.

Священики привітали молоде подружжя з освяченням квартири та побажали довгого і щасливого життя в мирі та любові.

У цю прекрасну недільну днину,

Вітаємо з освяченням дому Вашу родину.

Окроплюємо святою водою Ваш дім,

Щоб добре жилося у ньому всім.

 

Всечесний отче Павле, прийміть найщиріші вітання від священнослужителів, братства, сестрицтва, хорів, парафіян храму Воздвиження Чесного Хреста, а також  БФ « Карітас» - Броди в День Ваших уродин!

Нехай Господь Бог та Матінка Божа завжди оберігають Вас від усіх негараздів і посилають міцне здоров’я та довголіття, родинне тепло та душевний спокій.

Хай будуть поруч віра і надія,
Як два крила, що впасти не дадуть.
І сам Господь по милості наділить
Ще довгих літ, щасливу світлу путь.

 

31 грудня 2011 року відбувся чин освячення помешкання по вул. Пл. Ринок, 35 в християнській родині Левусь Руслана і Тетяни. На освяченні квартири були присутні  разом з батьками і дітьми Романом та Софійкою, їхня бабуся (мама Руслана) – Левусь Надія.

Чин освячення здійснив о. Ярослав Царик, співав християнський ансамбль «Знамення». Отець Ярослав привітав молоду родину і побажав їй щасливого життя.

 

Щиро вітаємо усіх священиків, парафіян храму Воздвиження Чесного Хреста м. Броди та всіх мирян з Різдвом Христовим!

Вітаєм вас нині усі добрі люди,

Нехай Божа ласка з вами

завжди буде.

Кожної днини, кожної години.

Хай вам Бог благословить,

хай біда загине,

Хай горя і лиха не буде між вами,

Щоби в згоді жили сестри між

братами.

До кращої долі хай вас Бог

благословляє,

Веселих свят вам Різдвяних –

Христос ся раждає!

З найкращими побажаннями - адміністрація сайту

 

16 жовтня 2011 року в храмі Воздвиження Чесного Хреста м.Броди відбулись св. Тайни Хрещення і Миропомазання над младенцями Веселівським Максимом, який народився 29.09.2011р., та Кашубою Захаром, який народився 05.10.2011 року. Хрещеними батьками у Веселівського Максима стали Гончарик Дмитро, Раврух Ліліана, Ярош Дмитро, Барчин Анастасія, Ковальчук Улян, Данильчук Софія.

Для младенця Кашуби Захарія хрещеними батьками стали Чубатий Тарас та Дудчак Тетяна. Св. Тайни Хрещення і Миропомазання уділив о.Ярослав Царик. Йому співслужив диякон Тарас Дзьоба. На цьому духовному дійстві співав церковний хор імені отця Михайла Осадца під керівництвом диригента хору Ольги Ковальчук.

Апостола читав дідусь новохрещеного младенця Максима Гончарик Михайло, член церковного хору. О.Ярослав привітав батьків новохрещених дітей Веселівського Ігора і Веселівську -Гончарик Марію, та Кашубів Михайла і Ларису з великою подією у житті їх родин, та побажав їм щоб їх діти були виховані у християнській вірі.

 

У день Собору св. Архистратига Михаїла та інших небесних сил, Сокальсько-Жовківська єпархія УГКЦ відзначила 11-річчя свого існування.

В цей день святкує свої іменини і єпарх Сокальсько-Жовківський Владика Михаїл Колтун.

З цієї нагоди у храмі святого священномученика Йосафата м. Жовква відбулася Архиєрейська Літургія за участю численного духовенства і вірних, яку очолив Преосвященніший Владика Михаїл.

Молитва і вітання з нагоди іменин Правлячого Архиєрея Михаїла Колтуна  лунали і в храмі Воздвиження Чесного Хреста м.Броди. Святкову Божественну Літургію відслужив настоятель храму о.Ярослав Царик спільно з о.Павлом Юрчаком та дияконом Тарасом Дзьобою.

Після Святої Літургії о.Ярослав розповів парафіянам про служіння Владики Михаїла як керівника департаменту Патріаршої Курії УГКЦ у справах душпастирства в силових структурах та як  ординарія Сокальсько-Жовківської Єпархії, від дня  заснування якої виповнюється 11 років.

Діти, учасники духовно-мистецької студії "Сто талантів" парафії Чесного Животворящого Хреста м. Броди, власноручно приготували вітальний дарунок для Преосвященнішого Михаїла.

Настоятель закликав людей молитися за свого Архипастиря. На закінчення Літургії всі вірні побажали своєму духовному батькові Преосвященнішому Владиці Михаїлу многая і благая літ.

привітання Владиці Михаїлу

 

Працівники та волонтери проекту "Соціально-психологічна підтримка дітей трудових мігрантів", учасники студії "Сто талантів" та члени Української Молоді - Христові парафії Чесного Животворящого Хреста м. Бродів щиро вітають свого духовного вчителя, настоятеля храму отця Ярослава Царика з днем уродин.

Всечесний отче Ярославе!

Глибока віра, відкритість, працьовитість і жертовність - це ті головні риси, якими Господь наділив Вас, і які є головною рушійною силою у Вашому житті.

Вашу мудрість знаєм ми,

Цінимо Ваш досвід,

Шана в Вас поміж людьми

І поваги досить.

У цей святковий осінній день зичимо Вам міцного здоров'я, радості і миру  у серці, твердості у вірі, ревності у любові,  щедрих Божих Благословень та опіки Божої Матері! Дякуємо Вам за теплоту, турботу  і любов. Хай зерна цієї любові, що ви посіяли в наших молодих серцях, проростатимуть плодами милосердя і добра на Славу Божу і Вам на радість.

Хай Бог Вам допомагає втілювати в життя всі Ваші задуми!

 

отець Ярослав Царик

Всечесний отче Ярославе!

Прийміть найщиріші вітання від сотрудників, братства, сестринства, хорів, парафіян храму Воздвиження Чесного Хреста м.Броди, адміністраторів парафіяльного сайту, парафіяльної благодійної служби «Карітас» з нагоди Вашого Дня народження.

 

Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, любові, поваги і успіхів у Вашій нелегкій праці – служінні Богові і людям.

Нехай Господь Ісус Христос, який є взірцем для наслідування в житті і служінні, обдаровує Вас своїми ласками та щедротами, а Пресвята Богородиця завжди покриває своїм омофором.

 

Многих і благих Вам літ!!!

 

47 007
 47 007  47 007
47 012
 47 012  47 012
47 013
 47 013  47 013
47 014
 47 014  47 014
47 019
 47 019  47 019
47 021
 47 021  47 021

 
casus telefon
casus telefon
film izle
telefon dinleme programı
casus telefon
casus telefon
casus telefon
telefon dinleme
casus telefon