Християнський гурт «Спалах» молодіжної організації «Українська молодь – Христові», що діє при парафії Воздвиження Чесного Хреста м.Броди, був створений у травні 2006 року. Основними засадами гурту є пропаганда християнського способу життя серед молодих людей. Гурт приймав участь у християнських прощах Зарваниці та Крехова, а також у фестивалях релігійної пісні у Львові, Новому Роздолі, Старому Добротворі, Камянці-Буській. Гурт виконує пісні під живу музику.

Склад гурту «Спалах»: Галина Сінькевич (вокал) – керівник гурту

Володимир Червінський (ритм-гітара)

Андрій Кусій (соло-гітара)

Роман Кушніренко (бас-гітара)

Дмитро Теслюк (ударні).

Ми з радістю приймемо запрошення виступити з духовним концертом у Вашій парафії або приймемо участь у фестивалях духовної християнської пісні.

 

Наші реквізити:

Галя Сінькевич - 0968744203

Андрій Кусій - 0989526936

e-mail: spalah-brody@ukr.net

 

13-14 жовтня у катедральному храмі Сокальсько-Жовківської Єпархії св.ап. Петра і Павла м.Сокаля з благословення Владики Михаїла Колтуна відбулися реколекції для спільнот «Матері в молитві». Для почитання були виставлені мощі св.цілителя-великомученика Пантелеймона. Реєстрація учасників розпочалася о 15.30 год., де зареєструвалися учасники молитовних груп різних парафій єпархії. Це з парафій св.архистратига Михаїла і катедрального храму, а також із Жвирки, Стенятина, Скоморохів, Забужжя, Добросина, Полоничів, Спасова, Стоянова, Бишева, Дублян, Жовкви, Радехова, Добротвора, Кам’янки-Бузької, Олеська, Гірника, Белза, Червонограда, Львова. Бродівську спільноту «Матері у молитві» представляли: настоятель храму Воздвиження Чесного Хреста о.Ярослав Царик, Володимира Бортник, Ярослава Заришнюк, Любов Ковальчук, Любов Футорська, Надія Балагуш, Володимира Черкас, Любов Челяда, Ольга Чорній. Разом з ними також був присутній член церковного братства Василь Хороший, який взяв на себе місію водія. Духовні науки голосили реколектанти – о.мітрат Богдан Мурований, редактор єпархійної газети «Джерело життя» - із с.Добросин Жовківського р-ну та о.Іван Колодій – редактор журналу «Жива вервиця», сотрудник храму Преображення Господнього, що у Львові. Благословив і розпочав реколекції правлячий Архиєрей Сокальсько-Жовківської Єпархії Владика Михаїл Колтун, який звернувся з пастирським словом до всіх учасників ре колекцій. Він підкреслив, що важливе місце в житті християнина має бути молитва, особливо в житті матері. Владика поставив за приклад молитву матері великомученика Пантелеймона, яка молилася за навернення сина до віри Христової. Її молитва була вислухана.  

 

В одну з сонячних субот вересня мешканці Бродів із зацікавленням спостері­гали, як до церкви Воздвиження Чесного Животворящого Хреста ще зранку поспішали жінки у виши­ванках - тут відбувся IV  з'їзд мирянського руху спільноти «Матері в мо­литві» Сокальсько-Жовківської єпархії. Треба сказа­ти, що ця молитовна спільнота в духовному житті вірних УГКЦ - явище особливе, бо саме мате­ринська молитва найблагальніша, найчистіша, найщиріша, найсильніша, найревніша, коли йдеться про долю дітей, а отже й ук­раїнського народу та Ук­раїни. В єпархії діє 30 та­ких спільнот, представни­ки 15 з них з'їхалися в цей день на спільну молитву у Броди. Бродівська спіль­нота «Матері в молитві» — наймолодша в єпархії і перша на Брідщині. Вона була започаткована з ініціативи настоятеля хра­му Воздвиження Чесного Животворящого Хреста о.Ярослава Царика у грудні минулого року - в переддень свята Святої Анни. І коли збирається на свої молитовні зібрання спільнота матерів у Бро­дах, на тетраподі у храмі Чесного Хреста лежить прекрасна ікона святої Анни, яка тримає на руках Діву Марію - саме її ма­ють за взірець члени цієї молитовної спільноти. Бути слугинею спільноти о.Ярослав благословив Руслану Гулу, педагога за фахом...

 
Тут буде інформація про парафіяльні спільноти
 
casus telefon
casus telefon
film izle
telefon dinleme programı
casus telefon
casus telefon
casus telefon
telefon dinleme
casus telefon