Тут будуть реквізити через які можна зробити пожертву на Храм
 
Молодіжний, Улюблений

 Молодіжний хорЛітнього, але дощового дня, у день вшанування пам’яті святого Онуфрія, у Підгорецькому монастирі Благовіщення Пресвятої Богородиці відбувся відпуст. Та, незважаючи на несприятливу погоду, сюди прибули віряни не тільки з Брідщини, а й з інших районів Львівщини. На запрошення ігумена монастиря о. Віктора, у святій Божественній Літургії з нагоди цього свята взяв участь молодіжний церковний хор храму Воздвиження Чесного Животворящого Хреста з м. Броди. Після Богослужіння юні хористи мали нагоду ближче познайомитися з монастирем і наповнити свої серця незабутніми враженнями.
 
Тут буде інформація про священнослужителів
 
Тут буде розпорядок богослужінь
 
З історії храму

Храми, як і люди, мають свою долю. Непростою була доля Бродівської церкви Воздвиження Чесного Животворящого Хреста. Як свідчать матеріали Центрального державного історичного архіву України у Львові, храм закладено і 1641 році.
У «Науковому збірнику Галицько-руськой матиці» (Львів,1868 р.) дослідник В. Плащанський у нарисі «Галицько- руський торговельний город Броди» подає відомості про те, що у 1693 р. храм згорів і був відбудований. А у 1825 р. будівля була значно розширена, накрита бляхою і мала два входи. З правої і лівої сторони знаходилися часовні, справа від головного вівтаря було ризосховище. Вікна були з решітками. У головному вівтарі знаходилась ікона розп’ятого Спасителя, написана на полотні. В бічних часовнях знаходилися вівтарі - один з іконами св. Антонія і св. Миколая, інший - з іконами Богородиці і Пресвятої Трійці. Всі три Престоли були прикрашені живописом і різьбою.
 Далі В. Плащанський описує, що у храмі були амвон гарної різьбярської роботи, хороший орган і мармурова хрестильниця. Мав храм і гробниці з залізними решітками, до яких входили зі середини святині. Знаходилися там гроби з написами на мармурових плитах: Розалія Ванг (вдова шкільного директора, упок. 1845р.), Франц Ласкевич із Кракова (купець, упок. 1778 р.), Ігнатій Ласкевич (купець, упок. 1804 р.).
 
casus telefon
casus telefon
film izle
telefon dinleme programı
casus telefon
casus telefon
casus telefon
telefon dinleme
casus telefon