З благословення Преосвященного Владики Михаїла Колтуна за участю молодіжної комісії Сокальсько-Жовківської Єпархії та «Паломницького центру Сокальсько-Жовківської Єпархії св. Миколая Чудотворця» з 26 грудня 2010 по 5 січня 2011 року група молоді Сокальсько-Жовківської Єпархії брала участь у паломництві до Роттердаму (Голландія) у 33-тій європейській зустрічі під назвою «Дні довіри», яку щороку організовує спільнота Тезе з Франції в різних європейських містах.

Основні моменти зустрічі Тезе - це спільна молитва за мир, роздуми над тим, що таке прощення, любов, довіра. У центральному спорткомплексі Роттердаму тисячі людей молилися на різних мовах, обговорювали на парафіях сутність християнських чеснот, роль церкви у формуванні свідомості сучасної молоді. Парафії Роттердаму, Гааги, Делфту гостинно приймали у себе молодь з усієї Європи. Подорожуючи країнами Європи до Роттердаму на зустріч молоді, група молоді Сокальсько-Жовківської Єпархії відвідала німецьке місто Дрезден, Париж та Прагу. Святковий дух Різдва Христового учасники 33-тьої європейської зустрічі привезли в Україну.

 

На зустрічі було 30 тисяч молодих людей, з них 2 тисячі осіб – українці. Від Сокальсько-Жовківської Єпархії у зустрічі взяли участь близько 100 молодих людей. Від парафії Воздвиження Чесного Хреста м.Броди участь в цій поїздці брало 8 осіб: молоде подружжя Хороших Андрія і Галини, Матійчук Віталій, Сітка Надія, Сітка Ярина, Дзьоба Юрій, і Чиж Світлана. Керівником групи був отець Андрій Семенюк, сотрудник храму Чесного Хреста, який є відповідальним за працю з молоддю в парафії і в Бродівському деканаті.

 

 

Додати коментар



Оновити

casus telefon
casus telefon
film izle
telefon dinleme programı
casus telefon
casus telefon
casus telefon
telefon dinleme
casus telefon