2 квітня 2011р. члени вівтарної дружини Святого Йосафата та учасники християнської студії „Сто талантів” парафії Воздвиження Чесного Хреста на чолі з отцем Ярославом Цариком їздили до Львова. Метою поїздки був перегляд мультфільму у З-D форматі кінотеатру IMAX (Kingcross Leopolis), а також здійснення візиту до церкви оріоністів.

Діти з нетерпінням чекали цієї поїздки. Повчальний мультик у З – D форматі „Мами застрягли на Марсі” дуже сподобався усім незалежно від віку. Смачно підкріпившись варениками, дітлахи вирушили до каплиці Святого Луїджі Оріоне (парафія Божого Провидіння – отців оріоністів). Священики о. Еджідіо Монтанарі  та його помічник о. Дон Морено Капелан зустріли гостей  і в каплиці Святого Луїджі Оріоне разом з о. Ярославом Цариком і всіма дітьми провели спільну молитву.

Опісля  отці розповіли дітям історію створення їхньої парафії у Львові, а також найважливіші моменти з життя їхнього покровителя – Святого Луїджі Оріоне. Священики з люб’язністю надали дітям можливість пограти футбол та волейбол на величезному спортивному майданчику, а для любителів настільних ігор вони запропонували велику ораторію обладнану всім необхідним спортивними інвентарем. Молоді оріоністи, серед яких брат Андрій Максимець (родом з Бродівського району), влаштували розважальний конкурс для всіх дітей поділивши їх на чотири команди. Конкурси на спритність, уважність, смикалку, творчу уяву дуже сподобались дітям. По закінченні ігор кожна з команд отримала заслужені призи. Завершився візит скромною гостиною та спільною молитвою на подяку Господу за щасливу поїздку, а також проханням Божого благословення для парафії Божого Провидіння отців оріоністів у Львові та парафії Воздвиження Чесного хреста у м. Броди.

 
Опитування
Вам подобається новий дизайн парафільного сайту?
 
Пошук по сайту
Друзі сайту
Про рух "Подружні зустрічі"
Християнський сайт Кіріос
Аскольдова Могила - УГКЦ
Вхід/Реєстрація
Терко
Студія розробки сайту
Веб-студія Люкс Сайт
Архів сайту
  • квітня, 2010
  • березня, 2010
  • лютого, 2010
  • січня, 2010
  • грудня, 2009
  • листопада, 2009
  • жовтня, 2009
  • вересня, 2009
На сайті
На даний момент 132 гостей на сайті
Каталоги