1 жовтня 2011 року минув рік від початку діяльності при парафіяльному  центрі Карітас - Броди проекту «Соціально-психологічна підтримка дітей трудових мігрантів». З метою проведення комплексної перевірки роботи проекту, в наш центр завітали гості з-за кордону.

Впродовж жовтня цього року гість із Карітасу Іспанії пан Агустін Гутіерес відвідав декілька центрів з моніторингом. В четвер 20 жовтня соціальний педагог з Іспанії завітав в Бродівський Карітас. Разом з іноземним гостем Карітас відвідали також працівники Карітас України: генеральний секретар Карітас України Анатолій Козак та керівник відділу допомоги сім’ям, дітям та молоді Зоряна Лукавецька.

Усі гості були задоволені та приємно здивовані роботою нашої досить молодої команди. Помітним виявився глибокий, конструктивний підхід працівників до найбільш проблемних питань. Пан Агустін радів з того, що ми постійно здійснюємо моніторинг, оцінювання ситуацій та результатів своєї роботи.

Крім усного звіту працівники проекту продемонстрували гостям світлини на яких відображені найяскравіші моменти літнього відпочинку дітей: екскурсійні поїздки, табори, спільні святкування заходів. Завершився візит короткою екскурсію по дитячому центрі та демонстрацією дитячих гурткових робіт.

 

Додати коментар



Оновити

casus telefon
casus telefon
film izle
telefon dinleme programı
casus telefon
casus telefon
casus telefon
telefon dinleme
casus telefon