В рамках проекту Відділу соціальних питань УГКЦ "Соціальне служіння УГКЦ" продовжується проведення 2-денних семінарів під загальною назвою «Особливості соціальної роботи з дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах».

27-28 жовтня 2011 р. Б.  в приміщенні Львівського Інституту банківської справи для працівників дитячих та молодіжних проектів відбувся семінар на тему „Основи консультування. Індивідуальна робота з дітьми. Консультування батьків”.

Від парафіяльного центру "Карітас" - Броди в тренінзі взяла участь керівник проекту "Соціально-психологічна підтримка дітей трудових мігрантів", Оксана Лотоцька.

Вели семінар фахові тренери, магістри соціальної роботи пані Наталія Дмитришин та Оксана Волгіна. Ці вже відомі нам фахівці Соціальної служби «Віфанія» (м. Київ) неодноразово проводили такого роду семінари. Головним організатором тренінгів є о. Андрій Нагірняк, керівник Відділу соціальних питань УГКЦ, а також його помічниця Ксенія Буханець, виконавчий секретар проекту.

Ці тренінги є дуже корисними для набуття нових теоретичних і практичних знань, обміну досвідом та просто власного збагачення.

 

Додати коментар



Оновити

casus telefon
casus telefon
film izle
telefon dinleme programı
casus telefon
casus telefon
casus telefon
telefon dinleme
casus telefon