У день Собору св. Архистратига Михаїла та інших небесних сил, Сокальсько-Жовківська єпархія УГКЦ відзначила 11-річчя свого існування.

В цей день святкує свої іменини і єпарх Сокальсько-Жовківський Владика Михаїл Колтун.

З цієї нагоди у храмі святого священномученика Йосафата м. Жовква відбулася Архиєрейська Літургія за участю численного духовенства і вірних, яку очолив Преосвященніший Владика Михаїл.

Молитва і вітання з нагоди іменин Правлячого Архиєрея Михаїла Колтуна  лунали і в храмі Воздвиження Чесного Хреста м.Броди. Святкову Божественну Літургію відслужив настоятель храму о.Ярослав Царик спільно з о.Павлом Юрчаком та дияконом Тарасом Дзьобою.

Після Святої Літургії о.Ярослав розповів парафіянам про служіння Владики Михаїла як керівника департаменту Патріаршої Курії УГКЦ у справах душпастирства в силових структурах та як  ординарія Сокальсько-Жовківської Єпархії, від дня  заснування якої виповнюється 11 років.

Діти, учасники духовно-мистецької студії "Сто талантів" парафії Чесного Животворящого Хреста м. Броди, власноручно приготували вітальний дарунок для Преосвященнішого Михаїла.

Настоятель закликав людей молитися за свого Архипастиря. На закінчення Літургії всі вірні побажали своєму духовному батькові Преосвященнішому Владиці Михаїлу многая і благая літ.

привітання Владиці Михаїлу

 
Пошук по сайту
Друзі сайту
Християнський сайт Кіріос
Святе Письмо онлайн
Фото
Українська молодь - Христові м.Броди
Терко
Архів сайту
    Кнопка нашого сайту

    Парафіяльний сайт м.Броди

    Розмістіть нашу кнопку у вас на сайті
    Поширюймо слово Боже!
    На сайті
    На даний момент 342 гостей на сайті
    Каталоги
    casus telefon
    casus telefon
    film izle
    telefon dinleme programı
    casus telefon
    casus telefon
    casus telefon
    telefon dinleme
    casus telefon