23 лютого 2012 року перед  св. Великим  постом  у парафії  Воздвиження  Чесного Хреста  м. Броди  за ініціативою настоятеля храму о. Ярослава Царика  відбулися  збори і гостина сестриць , які постійно піклуються про чистоту храму.

Отець Ярослав  подякував парафіянкам  за їхню дуже потрібну і безкорисливу багатолітню  працю. На святковому застіллі було біля сорок сестриць храму.

 

Пані Софія Петренко, старша сестриця, підвела підсумки роботи за минулий  2011  рік, перелічила  найбільші труднощі в роботі та подякувала всім  сестрицям за допомогу у прибиранні храму.

Зі словом виступили також заступник голови  братства Василь Хороший ,скарбник Юліан Панчошник, сестриці  Антоніна Шах, Надія Тереховська, Ярослава Заришнюк, Марія Дзьоба та ін.

Отець Ярослав не забув привітати з днем народження сестрицю Шклярську Дану.

Для іменинниці та усіх присутніх дарував свої пісні парафіяльний  гурт „Християнський Схід” під орудою Світлани Панчишин.

Співоче тріо дуже порадувало усіх присутніх своїми милозвучними голосами та різноманітним репертуаром. На завершення свята отець побажав усім сестрицям многая і благая літ.

 
casus telefon
casus telefon
film izle
telefon dinleme programı
casus telefon
casus telefon
casus telefon
telefon dinleme
casus telefon