Від храму Воздвиження Чесного Хреста відбулася велопроща до Чудотворної ікони Матері Божої.(ВІДЕО)

1 липня, з м. Броди до с. Корсів відбулася велопроща до Чудотворної ікони Божої Матері Корсівської, що встановлена у храмі св. Євангелиста Луки.

З благословення настоятеля храму Воздвиження Чесного Хреста о.Ярослава Царика велопрощу очолив о. Тарас Дзьоба.

 

Перед паломництвом усі учасники помолилися та пройшли інструктаж про правила безпеки на дорозі від начальника Бродівського відділення ДАІ.

 

Всього у велопробігу  взяли участь 18 паломників.  Подорож була сповнена цікавих пригод, адже на шляху зустрічались і дощ і вітер, але подолавши ці символічні труднощі всі щасливо дістались до стародавнього дерев’яного храму з  чудотворною іконою Божої Матері.

В Корсові паломники помолилися молебень до Богородиці, який очолив настоятель - о.Юрій Біль. В часі духовної науки о.Юрій розповів про історію ікони та чуда які траплялися за її посередництвом. Опісля кожен учасник приступив до чудотворної ікони, отримав благословення святим єлеєм та маленьку іконку з рук о.Юрія.

Варто відзначити, що Господь в доволі цікавий спосіб подбав про своїх подорожуючих. Адже несподівано в Лешневі підприємці гостинно прийняли паломників та пригостили їх чаєм з печивом,а по дорозі назад приватні підприємці з Бродів пригостили всіх учасників пробігу морозивом та цукерками.

Висловлюємо щиру вдячність усім хто в різний спосіб посприяв проведенню та перебігу велопаломництва.

Для парафіяльного сайту Галина Кудрик, а також за матеріалами ЗІК.

 

 

Додати коментар



Оновити

casus telefon
casus telefon
film izle
telefon dinleme programı
casus telefon
casus telefon
casus telefon
telefon dinleme
casus telefon