30 переселенців зі Сходу, що проживають на Бродівщині, взяли участь у реколекціях УГКЦ

Близько 30 внутрішньо переміщених осіб зі Схїдної України, що знайшли тимчасовий прихисток на Бродівщині, від парафії Воздвиження Чесного Хреста УГКЦ взяли участь у євангелізаційних реколекціях що відбулися у Василіянському інституті філософсько-богословських студій, що в с. Брюховичі.

Загалом участь в заході взяли близько 70 вимушених переселенців з Донеччини Луганщини та усіх єпархій Львівщини. Також були заняття з 20 дітьми переселенців.  Про це сьогодні, 2 лютого, повідомив власкорІА ZIK з посиланням на Іванну Гудь, адміністративного асистента координаційної ради з питань душпастирства у кризових ситуаціях при патріаршій курії УГКЦ.

 

«ЦІ реколекції відбувалися упродовж трьох днів – з 29 по 31 січня. Учасники реколекцій прослухали 8 християнських наук на теми Божої любові, гріха, спасіння, віру, навернення тощо. Наші співвітчизники зі сходу України мали можливість побачити, що таке Свята Літургія і взяти у ній участь, спостерігали за виступом вертепу»,   – зазначила п. Іванна.

Посилання:http://namezhi.com.ua/index.php/1586-30-pereselentsiv-zi-skhodu-shcho-prozhyvaiut-na-brodivshchyni-vzialy-uchast-u-rekolektsiiakh-uhkts-zik

 
casus telefon
casus telefon
film izle
telefon dinleme programı
casus telefon
casus telefon
casus telefon
telefon dinleme
casus telefon