У Бродах на фестивалі парафіяни колядували разом з учасниками АТО

У традиційному фестивалі Різдвяної коляди «Коляда єднає всіх», що відбувся в актовій залі військової частини А 0508 «Білі казарми», взяло участь 19 парафіяльних хорів Бродівського деканату УГКЦ. Виконували учасники як традиційні коляди, так і автентичні, а також колядки на сучасний лад, зокрема, в яких були слова щодо війни на сході Уrраїни.

Особливо вирізнявся об'єднаний хор з парафіян та військовослужбовців-учасників АТО та членів їхніх сімей від парафії Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста м. Броди.

Привітав учасників деканального фестивалю коляди декан Бродівський УГКЦ о. Богдан Вихор. Всі учасники були нагороджені подяками та наборами духовної літератури від єпископа Сокальсько-Жовківської єпархії. Про це повідомив власкор ІА ZIK з посиланням на о. Богдана Вихора.

 Також священик зазначив, що зал військової частини на 700 осіб був переповнений. Також окремо виступали дитячі хори з Різдвяною колядою.


Посилання: http://namezhi.com.ua/index.php/1614-u-brodakh-na-festyvali-parafiiany-koliaduvaly-razom-z-uchasnykamy-ato-zik

 
casus telefon
casus telefon
film izle
telefon dinleme programı
casus telefon
casus telefon
casus telefon
telefon dinleme
casus telefon