На Підкамінщині школярі вчилися як прикрашати Стрітенську свічку в еко-стилі

З метою відродження та підтримання українських традицій на території Національного природного парку «Північне Поділля», еко-освітянами було проведено майстер-клас із оформлення та прикрашання Стрітенської свічки на базі Орихівчицього НВК спільно із настоятелем релігійних громад сіл Орихівчик та Вербівчик Підкамінського деканату отцем Ярославом Войтівим.

Еко-мистецький захід розпочався із спільної молитви та розповіді о. Ярослава про релігійне значення цього свята для християн. Далі його доповнила працівник еколого-освітнього відділу, нагадавши дітям про традиції, звичаї та обряди, пов’язані із цим днем. Потім школярам було запропоновано прикрасити свічку в еко-стилі, використовуючи природній матеріал такий як гілочки туї, ялинки, ялівцю, самшиту тощо. Також учасники заходу використовували різноманітні декоративні стрічки та нитки для оформлення свічки. Відрадним було те, що кожен учасник заходу із завзяттям намагався втілити свої ідеї і фантазії в оформлення Стрітенської свічки.

Посилання: http://www.sokaleparchy.org.ua/index.php/dekanat1/164-pidkaminskyi/novyny-dekanatu/2049-na-pidkaminshchyni-shkoliari-vchylysia-iak-prykrashaty-stritensku-svichku-v-eko-styli

 
casus telefon
casus telefon
film izle
telefon dinleme programı
casus telefon
casus telefon
casus telefon
telefon dinleme
casus telefon