Напередодні святкування Дня Збройних сил України 03 грудня 2009 року в Бродівському гарнізоні на базі військової частини А 0508 стало доброю традицією проводити турнір з волейболу, не виключенням став і 2009 рік. В змаганнях прийняли участь такі команди: ветерани волейбольного клубу «Єдність», ДЮСШ м.Бродів, педагогічний коледж ім. М.Шашкевича та в/ч А 0508 «Захід». Змагання розпочались з привітання командира частини А 0508 полковника Вакуліча Георгія Анатолійовича. Капітани команд з виконанням Державного гімну України підняли прапор. З вітальним словом до всіх учасників змагань звернувся капелан військової частини А 0508 священик Ярослав Царик. Всі разом, взявшись за руки, помолились «Отче наш». На волейбольному майданчику впродовж всього турніру точилася боротьба, жодна з команд не хотіла поступатись супернику.

Третє місце виборола команда педагогічного коледжу м.Бродів, яка перемогла команду «Єдність». У фінальному двобої зустрілись команда Дитячої спортивної школи м.Бродів та команда «Захід», яка здобула перемогу в цьому турнірі. Гравці команди «Захід» свою перемогу в турнірі присвятили головному дійству – 18-ій річниці створення Збройних Сил України.

 Після підведення результатів змагань командам було вручено кубки, грамоти, цінні подарунки від спонсорів. Спонсорами турніру виступили: Бродівська районна державна адміністрація, о.Ярослав Царик, п/п Олег  Мартинюк, директор ТзОВ «Рута» Петро Стах, генеральний директор ВОКТЦ «Бродівський замок» Роман Михайлицький, п/п Михайло Старик, п/п Олег Казмірчук, п/п Володимир Єднак, п/п Ігор Болюх та президент волейбольного клубу «Єдність» Андрій Ковтун. Всім учасникам волейбольних команд о.Ярослав Царик вручив Євангелія від Івана з висловами відомих спортсменів про їх віру в Господа Бога. Вручаючи ці книжечки, він сказав: "Людина повинна розвиватися і духовно і фізично, тож бажаю вам, щоби на скрижалях вашого серця були вписані слова, які записані в Євангелії, і щоб ваша віра виходила із цього Закону". Організатором турніру виступив військовослужбовець А 0508 Віталій Іванович Тимочко.

 

Додати коментар



Оновити

Пошук по сайту
РОЗПОРЯДОК БОГОСЛУЖIНЬ:

Субота 11.04.15

23:00 - Початок Пасхальних Богослужінь

Неділя 12.04.15

09:00 - Пасхальна Літургія



Священик Тарас Дзьоба – (068)505-21-14 або (066) 64-20-565

Друзі сайту
Християнський сайт Кіріос
Святе Письмо онлайн
Фото
Українська молодь - Христові м.Броди
Вхід/Реєстрація



Терко
Студія розробки сайту
Веб-студія Люкс Сайт
Архів сайту
    Кнопка нашого сайту

    Парафіяльний сайт м.Броди

    Розмістіть нашу кнопку у вас на сайті
    Поширюймо слово Боже!
    На сайті
    На даний момент 15 гостей на сайті
    Каталоги
    casus telefon
    casus telefon
    film izle
    telefon dinleme programı
    casus telefon
    casus telefon
    casus telefon
    telefon dinleme
    casus telefon