16 жовтня 2011 року в храмі Воздвиження Чесного Хреста м.Броди відбулись св. Тайни Хрещення і Миропомазання над младенцями Веселівським Максимом, який народився 29.09.2011р., та Кашубою Захаром, який народився 05.10.2011 року. Хрещеними батьками у Веселівського Максима стали Гончарик Дмитро, Раврух Ліліана, Ярош Дмитро, Барчин Анастасія, Ковальчук Улян, Данильчук Софія.

Для младенця Кашуби Захарія хрещеними батьками стали Чубатий Тарас та Дудчак Тетяна. Св. Тайни Хрещення і Миропомазання уділив о.Ярослав Царик. Йому співслужив диякон Тарас Дзьоба. На цьому духовному дійстві співав церковний хор імені отця Михайла Осадца під керівництвом диригента хору Ольги Ковальчук.

Апостола читав дідусь новохрещеного младенця Максима Гончарик Михайло, член церковного хору. О.Ярослав привітав батьків новохрещених дітей Веселівського Ігора і Веселівську -Гончарик Марію, та Кашубів Михайла і Ларису з великою подією у житті їх родин, та побажав їм щоб їх діти були виховані у християнській вірі.

 

У день Собору св. Архистратига Михаїла та інших небесних сил, Сокальсько-Жовківська єпархія УГКЦ відзначила 11-річчя свого існування.

В цей день святкує свої іменини і єпарх Сокальсько-Жовківський Владика Михаїл Колтун.

З цієї нагоди у храмі святого священномученика Йосафата м. Жовква відбулася Архиєрейська Літургія за участю численного духовенства і вірних, яку очолив Преосвященніший Владика Михаїл.

Молитва і вітання з нагоди іменин Правлячого Архиєрея Михаїла Колтуна  лунали і в храмі Воздвиження Чесного Хреста м.Броди. Святкову Божественну Літургію відслужив настоятель храму о.Ярослав Царик спільно з о.Павлом Юрчаком та дияконом Тарасом Дзьобою.

Після Святої Літургії о.Ярослав розповів парафіянам про служіння Владики Михаїла як керівника департаменту Патріаршої Курії УГКЦ у справах душпастирства в силових структурах та як  ординарія Сокальсько-Жовківської Єпархії, від дня  заснування якої виповнюється 11 років.

Діти, учасники духовно-мистецької студії "Сто талантів" парафії Чесного Животворящого Хреста м. Броди, власноручно приготували вітальний дарунок для Преосвященнішого Михаїла.

Настоятель закликав людей молитися за свого Архипастиря. На закінчення Літургії всі вірні побажали своєму духовному батькові Преосвященнішому Владиці Михаїлу многая і благая літ.

привітання Владиці Михаїлу

 

Працівники та волонтери проекту "Соціально-психологічна підтримка дітей трудових мігрантів", учасники студії "Сто талантів" та члени Української Молоді - Христові парафії Чесного Животворящого Хреста м. Бродів щиро вітають свого духовного вчителя, настоятеля храму отця Ярослава Царика з днем уродин.

Всечесний отче Ярославе!

Глибока віра, відкритість, працьовитість і жертовність - це ті головні риси, якими Господь наділив Вас, і які є головною рушійною силою у Вашому житті.

Вашу мудрість знаєм ми,

Цінимо Ваш досвід,

Шана в Вас поміж людьми

І поваги досить.

У цей святковий осінній день зичимо Вам міцного здоров'я, радості і миру  у серці, твердості у вірі, ревності у любові,  щедрих Божих Благословень та опіки Божої Матері! Дякуємо Вам за теплоту, турботу  і любов. Хай зерна цієї любові, що ви посіяли в наших молодих серцях, проростатимуть плодами милосердя і добра на Славу Божу і Вам на радість.

Хай Бог Вам допомагає втілювати в життя всі Ваші задуми!

 

 

свято родини - хрещення дитини
30 травня 2010 року в храмі Чесного Хреста відбулись святі Тайни Хрещення і Миропомазання над младенцем Хилем Миколою. Це друга дитина в сім’ї  Назара і Галини, які вінчалися в храмі Чесного Хреста 4 серпня 2007 року. Хресними батьками стали Бачинський Михайло з Луцька та Лотоцька Оксана – викладачка Українського Католицького Університету у Львові. На Хрещенні і Миропомазанні були присутні батьки Назара і Галини: Хиль Михайло з дружиною Олександрою і Бурмай Анатолій з дружиною Іриною, як дідусі і бабусі, і особливо приємно, що Євангеліє тримали два прадідусі: Бурмай Миколи та Карплюк Іван. 

Зібралась у храмі вся ваша родина,

На Хрещення і Миропомазання вашого сина.

За нього ми молимось Господу Богу,

Щоб мав він щасливу життєву дорогу.

 

 

13.02.2010р. у храмі Воздвиження Чесного Хреста відбулись св. Тайни Хрещення і Миропомазання над Магдичем Дмитром, який народився 04.02.2010р.Б. Батьки: Андрій Магдич та Ярина Славінська вінчалися 12.08.2007р.Б. у нашому храмі. Хресними батьками стали в першій парі: Микитюх Євген і Молочій Альбіна зі Львова, а в другій – Черкашин Олексій та Духняк Оля з Бродів.

Щасливий час є день хрестин,

Велика і прекрасна дата.

Дмитро Ваш є християнин,

Витаємо ми маму й тата!

 

На свято св.Василія у храмі Чесного Хреста відбулися св. Тайни хрещення і миропомазання над Волощаком Євгеном-Василем, який народився 03.01.10р. та Шелестом Богданом-Василем, який народився 07.01.10р. о.Ярослав, що уділив св. Тайни новоохрещеним, вітав батьків новоохрещених: Волощаків Олександра і Оксану та Шелестів Богдана і Лідію, та побажав їм, щоб їхні діти зростали у батьківській та материнській любові. Вручаючи запалені свічки хресним батькам, священик промовив такі слова: «Прийміть ці запалені свічки і старайтеся ціле своє життя жити згідно з Божими заповідями та молитися Господу Богу за хрещених та їх благословенні життєві дороги».

 

31.01.2010р. у родині військовослужбовця з «Червоних казармів» Івана Антонюка відбулись св. тайни хрещення і миропомазання над донечкою Евеліною. Батьки Евеліни, Іван і Світлана, вінчались 28.07.2002 р. у церкві св. свмч. Йосафата с.Бордуляки. 17.01.2003р. народився син Максим. А 15.01.2010 року народилась донечка Евеліна. Хресними батьками стали Клим Олександр та Зубань Тетяна, які є парафіянами храму Чесного Хреста. Уділив святі Тайни о.Ярослав Царик, співали учасники молодіжного хору.

 

Вітаємо Вас, християнська родино,

Зі славним і прекрасним днем.

Благословенна буде хай Ваша дитина,

Сердечне вітання Вам шлем!

 

На свято св. архидиякона Стефана 09.01.2010р. в храмі Воздвиження Чесного Хреста відбулись св. Тайни Хрещення та Миропомазання Бручковської Анастасії. Батьки, Анатолій і Віра, вінчались у 2009 році у нашому храмі. Св. Тайну Подружжя їм уділяли о.Ярослав Царик та о.Богдан Вихор – завідатель храму Владичиці України, що на Старих Бродах, оскільки батько новоохрещеної донечки, Анатолій, прислуговував у храмі на Старих Бродах. Хресними батьками стали Гром’як Сергій зі Львова та Бобко Руслана – парафіянка церкви Чесного Хреста, та в другій парі – Бручковський Андрій з Старих Бродів і Костишин Ольга з Бродів.

Народження дитини – велике свято

Для Вас, батьки, велична ця подія.

Складає побажань родина Вам багато.

Благословенна буде хай Анастасія!

 
Пошук по сайту
РОЗПОРЯДОК БОГОСЛУЖIНЬ:

Субота 11.04.15

23:00 - Початок Пасхальних Богослужінь

Неділя 12.04.15

09:00 - Пасхальна Літургія



Священик Тарас Дзьоба – (068)505-21-14 або (066) 64-20-565

Друзі сайту
Християнський сайт Кіріос
Святе Письмо онлайн
Фото
Українська молодь - Христові м.Броди
Вхід/Реєстрація



Терко
Студія розробки сайту
Веб-студія Люкс Сайт
Архів сайту
    Кнопка нашого сайту

    Парафіяльний сайт м.Броди

    Розмістіть нашу кнопку у вас на сайті
    Поширюймо слово Боже!
    На сайті
    На даний момент 17 гостей на сайті
    Каталоги
    casus telefon
    casus telefon
    film izle
    telefon dinleme programı
    casus telefon
    casus telefon
    casus telefon
    telefon dinleme
    casus telefon