свято родини - хрещення дитини
30 травня 2010 року в храмі Чесного Хреста відбулись святі Тайни Хрещення і Миропомазання над младенцем Хилем Миколою. Це друга дитина в сім’ї  Назара і Галини, які вінчалися в храмі Чесного Хреста 4 серпня 2007 року. Хресними батьками стали Бачинський Михайло з Луцька та Лотоцька Оксана – викладачка Українського Католицького Університету у Львові. На Хрещенні і Миропомазанні були присутні батьки Назара і Галини: Хиль Михайло з дружиною Олександрою і Бурмай Анатолій з дружиною Іриною, як дідусі і бабусі, і особливо приємно, що Євангеліє тримали два прадідусі: Бурмай Миколи та Карплюк Іван. 

Зібралась у храмі вся ваша родина,

На Хрещення і Миропомазання вашого сина.

За нього ми молимось Господу Богу,

Щоб мав він щасливу життєву дорогу.

 

 

 

18 березня 2010 р. виповнилося 55 років парафіянці храму Чесного Хреста Оксані Лош. В теплій родинній атмосфері зібралася родина Оксани, працівники пенсійного фонду, друзі, які вітали її з святом. Привітав Оксану з ювілеєм і настоятель церкви Чесного Хреста о.Ярослав Царик з їмостю Галиною та дітьми.

З ювілейним днем витаєм,

Бажаєм щастя і добра,

І щиро Богородицю за Вас благаєм,

Щоб своїм покровом обняла.

На світлині: ювілярка Оксана Лош (Ситків) з чоловіком Миколою та сім’єю о.Ярослава Царика.

 

13.02.2010р. у храмі Воздвиження Чесного Хреста відбулись св. Тайни Хрещення і Миропомазання над Магдичем Дмитром, який народився 04.02.2010р.Б. Батьки: Андрій Магдич та Ярина Славінська вінчалися 12.08.2007р.Б. у нашому храмі. Хресними батьками стали в першій парі: Микитюх Євген і Молочій Альбіна зі Львова, а в другій – Черкашин Олексій та Духняк Оля з Бродів.

Щасливий час є день хрестин,

Велика і прекрасна дата.

Дмитро Ваш є християнин,

Витаємо ми маму й тата!

 

На свято св.Василія у храмі Чесного Хреста відбулися св. Тайни хрещення і миропомазання над Волощаком Євгеном-Василем, який народився 03.01.10р. та Шелестом Богданом-Василем, який народився 07.01.10р. о.Ярослав, що уділив св. Тайни новоохрещеним, вітав батьків новоохрещених: Волощаків Олександра і Оксану та Шелестів Богдана і Лідію, та побажав їм, щоб їхні діти зростали у батьківській та материнській любові. Вручаючи запалені свічки хресним батькам, священик промовив такі слова: «Прийміть ці запалені свічки і старайтеся ціле своє життя жити згідно з Божими заповідями та молитися Господу Богу за хрещених та їх благословенні життєві дороги».

 

22 січня 2010 року в храмі Воздвиження Чесного Хреста відбулась св. тайна Подружжя над Довбетою Йосифом Михайловичем, родом із с.Комарівка, що проживає у м.Львові, та Гарасимчук Любовю Петрівною, парафіянкою храму Чесного Хреста.Вони обоє стали вдівцями кілька років назад.Св. тайну уділили о.Ярослав Царик та о.Павло Юрчак.Свідками стали Міколяш Віктор Йосипович зі Львова та Дичик Леся-Оксана Андріївна. На шлюбі була присутня сестра Йосипа - Шкварук Анна Михайлівна з Берлина.

 

31.01.2010р. у родині військовослужбовця з «Червоних казармів» Івана Антонюка відбулись св. тайни хрещення і миропомазання над донечкою Евеліною. Батьки Евеліни, Іван і Світлана, вінчались 28.07.2002 р. у церкві св. свмч. Йосафата с.Бордуляки. 17.01.2003р. народився син Максим. А 15.01.2010 року народилась донечка Евеліна. Хресними батьками стали Клим Олександр та Зубань Тетяна, які є парафіянами храму Чесного Хреста. Уділив святі Тайни о.Ярослав Царик, співали учасники молодіжного хору.

 

Вітаємо Вас, християнська родино,

Зі славним і прекрасним днем.

Благословенна буде хай Ваша дитина,

Сердечне вітання Вам шлем!

 
19 лютого 2010 року Божого святкувала свій ювілей - 50-річчя парафіянка храму Воздвиження Чесного Хреста заступник директора гімназії по навчально-виховній частині Оксана Андріївна Демидчук. З нагоди цього свята, ювілярку привітали в храмі Воздвиження Чесного Хреста о.Ярослав Царик та гімназійний хор "Співаночка" під керівництвом Ірини Корольчук, подарувавши їй пісню "Дякуємо Богові".
Із ювілеєм щиро Вас вітаєм,
І Господа за Вас молім.
В дарунок пісню Вам співаєм,
Щоб з Богом жили в світі цім!
 

На свято Богоявлення відбувся чин благословення і освячення нового дому родини Клим, Ігора і Світлани, яка належить до парафії Воздвиження Чесного Хреста. Клим Ігор Васильович обіймає посаду голови Бродівської районної ради, а його дружина Світлана Володимирівна – приватний підприємець. Чин посвячення здійснив о.Ярослав Царик – настоятель храму. Співали учасниці молодіжного хору Настя Попеско, Софія Грицаїшин, Марта та Віка Пишні. о.Ярослав привітав п.Ігора і п.Світлану з освяченням оселі. На посвяченні дому була вся родина Ігора Клима – дружина Світлана, сини Олег, Ярослав, Дмитро та мама Надія.  

У цю Йорданську прекрасну днину

Вітаю Вашу християнську родину

І засилаю вітання Вам всім,

Що поселяєтесь у новий дім.

Окроплюєм водою

Йорданською святою,

Щоб Ви в достатку жили

І Господа славили.

 
casus telefon
casus telefon
film izle
telefon dinleme programı
casus telefon
casus telefon
casus telefon
telefon dinleme
casus telefon