отець Ярослав Царик

Всечесний отче Ярославе!

Прийміть найщиріші вітання від сотрудників, братства, сестринства, хорів, парафіян храму Воздвиження Чесного Хреста м.Броди, адміністраторів парафіяльного сайту, парафіяльної благодійної служби «Карітас» з нагоди Вашого Дня народження.

 

Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, любові, поваги і успіхів у Вашій нелегкій праці – служінні Богові і людям.

Нехай Господь Ісус Христос, який є взірцем для наслідування в житті і служінні, обдаровує Вас своїми ласками та щедротами, а Пресвята Богородиця завжди покриває своїм омофором.

 

Многих і благих Вам літ!!!

 

47 007
 47 007  47 007
47 012
 47 012  47 012
47 013
 47 013  47 013
47 014
 47 014  47 014
47 019
 47 019  47 019
47 021
 47 021  47 021

 

24 жовтня в соціальному центрі  БФ «Карітас» - Броди парафії Чесного Животворящого Хреста відбулося справжнє свято. Ми відзначали і підводили підсумки першого року діяльності проекту «Соціально-психологічна підтримка дітей трудових мігрантів», що функціонує з 1.10.10р.

Привітати соціальний центр із першим роком діяльності прийшли діти цільової категорії, а також партнери та друзі, що допомагають працівникам проекту покращувати життя їх підопічних.

Весь минулий рік був сповнений дуже важливими  подіями для проекту. Всі вони були новими та дуже відповідальними. Важливість проведеної роботи полягає в тому, що на даний час в Україні ніхто не займається підтримкою дітей трудових мігрантів.

Святковий настрій усім присутнім забезпечили учасники хореографічного колективу , що функціонує в рамках проекту під керівництвом волонтера Марії Підлужної.

По закінченні свята усі діти отримали солодкі подарунки – шоколад «Мілка», що був люб’язно наданий Бродівському БФ «Карітас» Київським міським благодійним фондом «Фудбенк».

Другий рік діяльності проекту розпочався хорошим настроєм, сповнений ентузіазму та нових ідей.

 

Всечесніший отче Андрію!

Священики храму Воздвиження Чесного Хреста, братство, сестрицтво, Марійська дружина, благодійна служба "Карітас" - Броди, вся парафіяльна спільнота вірних вітає о. Андрія Семенюка з 30-літтям.

Від щирого серця бажаємо Вам щастя, здоров’я та Божого благословення!

Щоб Ваші руки ніколи не знали втоми у праці на Христовій ниві на славу Божу, благо Церкви і народу. Ніколи не зупиняйтесь на досягнутому, але з такою ж ревністю продовжуйте працювати надалі, будуючи храми в людських душах.

Многая і благая Вам літ!

 

Прийміть наші сердечні привітання з Днем народження!
Хай щастя панує у Вашому домі і радість у ньому живе,
здоров'я міцного і щирої долі хай Бог посилає і Вас береже.

 

 

Вітаємо!
25 вересня 2010 року в храмі Воздвиження Чесного Хреста м.Броди відбулась св. Тайна Вінчання над Пришляком Богданом Йосиповичем, який є родом зі села Ямельня Яворівського району Львівської області, що біля с.Страдч – відпустового місця нашого храму, та Громяк Галиною Михайлівною, яка є родом з м.Львова, а батьки Галини – з с.Пониква Бродівського району. Рідний брат Богдана - Михайло Пришляк - є парафіянином храму Чесного Хреста, який був свідком при св. Тайні Подружжя. Святу Тайну Подружжя уділив настоятель храму о.Ярослав Царик.

 

Бажаємо любов у сімї сповнити

Своїм подружнім життям.

В опіці й ласці Божій жити.

Здоровя, миру, щастя Вам!

 

Неділя 28 листопада 2010 року мала би бути однією зі звичайних неділь у році, коли люд приходить у храм, розмовляє з Всевишнім, отримує відраду, любов, слухає поради духовного наставника. Та цього разу виявилося, що у цьому місяці листопаді 2010 року випали три особливі дати в житті настоятеля храму Воздвиження Чесного Хреста. Поруч із датою свого дня народження, в отця Ярослава постали ще два визначних ювілеї – 15 років служіння Богові у храмі Воздвиження Чесного Хреста та 20 років подружнього життя. Після відправи дитячої літургії ближче до вівтаря підійшов гурт діточок, які віршовано вітали отця Ярослава та дарували квіти. Зворушений, духовний наставник благословляв маленьких парафіян. Побажання діток увінчав музичний номер – на сопілочках хлопчики виконали пісню «Многая літа» у два голоси. Після цього були поздоровлення від вдячних батьків маленьких артистів. Це вітала отця із ювілеєм дитяча християнська студія «Сто талантів», що зовсім недавно почала діяти при парафіяльній благодійній організації «Карітас-Броди». До вітань приєднався музичний гурт «Знамення» - талановиті молоді дівчата, що на високому професійному рівні виконали кілька пісень під інструментальний супровід. У студії «Сто талантів» дітки в невимушеній та комфортній атмосфері під наглядом педагогів-психологів проводять свій вільний час, спілкуються, розвиваються інтелектуально та духовно. Організовані працівниками студії гуртки дають можливість проявитись талантам та здібностям нашого підростаючого покоління. Надіємось, що на Різдвяні свята нас ще не раз порадують вихованці студії «Сто талантів». Адже зимою, коли холодно, падає сніг і сонце таке скупе на життєдайне проміння, святий Миколай та маленький Ісус на руках у Матінки Божої так прагнуть, щоб християнський люд возвеселився, відчуваючи постійну любов від Всевишнього!

Наталя Кондратенко,

керівник проекту "Соціальна та психологічна

підтримка дітей трудових мігрантів", БФ "Карітас"-Броди

 
 
11 жовтня 2010 року виповнилось 90 років парафіянці храму Воздвиження Чесного Хреста  сестриці Гладюк Софії Федорівні. Народилась Софія в селі Білявці Бродівського району.В 1940 році одружилася з Гладюком  Григорієм, а через три роки овдовіла, залишившись з двома маленькими дітками.В 1968 році пов’язала свою долю з рідним братом померлого чоловіка, Йосипом, який теж був вдівцем. З цього часу стала сестрицею храму Різдва Пресвятої Богородиці, а її чоловік Йосип - братчиком. З відродженням греко-католицької церкви  св. Юрія, у 1990 році, Софія стала сестрицею у відновленому храмі. З відкриттям у Бродах парафії Воздвиження  Чесного Хреста вона стала парафіянкою і сестрицею. Протягом багатьох років п. Софія ходить на дві Служби Божі - на 10.00 та на 12.00. Особливо їй подобається Свята Літургія для дітей. Софія належить до спільноти  « Матері в молитві», серед матерів - одна із найстарших. 12 жовтня 2010 року за ювілярку у храмі молилися о. Ярослав Царик і о. Андрій Семенюк. Після закінчення Святої Літургії настоятель храму о. Ярослав Царик подарував ікону святих Віри, Надії, Любови і матері їх Софії, а о. Андрій Семенюк - квіти. О. Ярослав промовив ювілярці такі слова: «Ви - молитвенниця нашої парафії, в якої є сильна віра в Господа Ісуса Христа. Ви практикуюча християнка, яка приймає Євхаристійного Ісуса!»

Ми всі, священники і вірні, вітаємо Вас і зичимо Вам доброго здоров’я. Хай Покров Божої Матері буде над Вами!

 

17 вересня 2010 р.Б. виповнилося 75 років старшій сестриці церкви Воздвиження Чесного Хреста Софії Миколаївні Петренко. Народилася ювілярка в с.Лужок Старосамбірського району Львівської області. У 1965 році разом із чоловіком переїхали у м.Броди. З відродженням УГК Церкви стала активною практикуючою християнкою. Спочатку була парафіянкою церкви св. Юра м.Броди, а коли відкрилася парафія Воздвиження Чесного Хреста, стала сестрицею храму. В листопаді 1995 року була обрана старшою сестрицею церкви Чесного Хреста. І ось уже 15 років вона несе це служіння. Молились за ювілярку 19.09.2010р. о.Ярослав Царик, о.Андрій Семенюк, о.Павло Юрчак. 

 

 

Ваш ювілей - то мудрості пора.
Хай буде вдосталь і в житті, і в домі
Здоров'я, щастя, злагоди, добра,
Добробуту та щирої
любові!

Хай щастя панує у Вашому домі і радість у ньому живе,
здоровя міцного і щирої долі хай Бог посилає і Вас береже.

 

24 липня 2010 року в храмі Воздвиження Чесного Хреста м.Броди відбулась Свята Тайна подружжя над Дзьобою Тарасом, адміністратором сайту нашої парафії, сином Анатолія і Лесі, який навчається в Івано-Франківській Теологічній Академії, та Гаєвою Надією, донькою Степана і Галини, з с.Отинія Коломийського району Івано-Франківської області.

Чи є в світі година щасливіша за ту, коли зустрічаються два серця, щоб усе життя битися поруч; коли дві пісні зливаються в єдину - пісню Великого Кохання. Тож хай веде вас, молодята, щаслива доля спільною дорогою життя, встеленою калиновим цвітом любові і подружньої вірності. Хай зійде на вас благодать Господня щирим батьківським благословенням, осяє своєю святістю, аби жили ви в радості і щасті, злагоді і достатку, в пошані від людей і в правді перед Богом. Нехай завжди звучить у ваших серцях мелодія весільної пісні і сонцем сяють веселкові кольори рушничка спільної долі.

Щастя вам бажаєм, молодята,
І кохання – цілий океан,
Щоб добра нажили ви багато
Та по дітях виконали план.

Щоб своє гніздечко будували
І любились, наче голуби,
Щоб подружні ваші дні минали
Без печалі, смутку та журби.

Хай над вами буде небо ясним
І сіяє сонечко завжди,
Щоб життя у вас було прекрасним
Без розчарування та біди.

Щоб не стрілись негаразди жодні;
Пам’ятайте: з вами сам Ісус,
Із небес спустився він сьогодні,
Щоб благословити ваш союз.

Віримо, що в злагоді та мирі
До кінця пройдете спільний шлях
Й почуття палкі, взаємні й щирі
Пронесете у своїх серцях!

 
casus telefon
casus telefon
film izle
telefon dinleme programı
casus telefon
casus telefon
casus telefon
telefon dinleme
casus telefon