Великий піст 2013 року вірні храму Чесного Хреста м.Броди розпочали із зустрічі копії чудотворної ікони Розп’яття Ісуса Христа з Глинян. На всіх трьох недільних Святих Літургіях 17.04.2013 року священик храму св.Миколая із Глинян о.Микола Стронянський, який привіз ікону в м.Броди розповідав про чудесне диво оновлення ікони, яке сталося 6 січня 1936 року, а також про численні  оздоровлення людей.

Протягом всього часу перебування ікони у храмі Чесного Хреста священики храму відправляли молебень біля  чудотворного образу Розп’яття Господа Ісуса Христа.

З 18 березня по 26 березня 2013 року молилися дев’ятницю до Чесного Хреста в наміренні святійшого отця Франціска, який розпочав своє служіння  у Христовій церкві, як Вселенський Архієрей.                                                                                                               Також священики о.Ярослав Царик ,о.Андрій Семенюк,о.Павло Юрчак проголошували прохання за Блаженійшого Патріарха Святослава (Шевчука),єпископа Михаїла (Колтуна) ординарія Сокальсько-Жовківської єпархії,усіх спископів УКГЦ, за духовенство ,богопосвячених осіб та вірних.

З початком першого тижня посту служився канон св.Андрія Критського, а кожної середи і п’ятниці Свята Літургія Напередосвячених дарів та хресна дорога за участю студентів педагогічного коледжу імені о.Маркіяна Шашкевича та парафіяльного дитячого хору «Дзвін».

 

У неділю 24.03.2013 р спільнота «Матері в молитві» разом із матерями парафії молилися перед іконою за благословення для християнських родин.

З  24.03.2013 по 5.04.2013 в храмі Чесного Хреста служилась дев'ятниця до Божого Милосердя, де священики храму разом із вірними просили протягом 9 днів Господа Ісуса Христа милосердя і милості Божої для християнських душ,  родин парафії, для міста та Батьківщини України.

На завершення дев’ятниці відбулось помазання благословенним єлеєм.

У суботу 06.04.2013р. служилась Свята Літургія за померлих, щоб Господь виявив своє милосердя для тих хто відійшов із земного життя.

Вечері 06.04.2013 року перед хрестопоклонною неділею і святом Благовіщення Пресвятої Богородиці вірні храму розважали разом із терпіннями Господа Ісуса Христа і сім терпінь Пречистої Діви Марії, які приготувала парафіянка храму Пишна Марія разом із християнським ансамблем « Благовіщення».

На самий день свята Благовіщення і Хрестопоклонну неділю, багато  бродівчан та вірних інших парафій приступили до копії чудотворного образу Розп’яття Ісуса Христа.

 
Пошук по сайту
Друзі сайту
Християнський сайт Кіріос
Святе Письмо онлайн
Фото
Українська молодь - Христові м.Броди
Вхід/Реєстрація



Терко
Студія розробки сайту
Веб-студія Люкс Сайт
Архів сайту
    Кнопка нашого сайту

    Парафіяльний сайт м.Броди

    Розмістіть нашу кнопку у вас на сайті
    Поширюймо слово Боже!
    На сайті
    На даний момент 68 гостей на сайті
    Каталоги
    casus telefon
    casus telefon
    film izle
    telefon dinleme programı
    casus telefon
    casus telefon
    casus telefon
    telefon dinleme
    casus telefon