Всесвітній день молитви за створіння та день Бога Творця, в храмі Чесного Животворящого ХрестаВсі ми маємо стати інструментом у Божих руках,
задля спасіння Його створіння.
Папа Франциск


Саме від нас залежить, в якому суспільстві ми будемо жити. Чи це буде світле майбуття з чистим та свіжим повітрям, мальовничим довкіллям, прекрасними водами, чи брудне та забруднене середовище, де немає крапельки чистої води та подиху свіжого повітря. Аби ми могли усвідомити відповідальність, яка лежить на кожному з нас, Церква, влада, суспільство намагаються апелювати різними гаслами та акціями зверненими на охорону навколишнього середовища. З нагоди цього, 14 вересня 2015 р., у Всесвітній день молитви за створіння та день Бога Творця, в храмі Чесного Животворящого Хреста відбулася подячна Служба Божа за дари та блага, якими обдарував Господь нашу неньку-землю. Миряни спільно з настоятелем церкви о. Ярославом Цариком та о. Тарасом Дзьобою, референтом Бюро УГКЦ з питань екології Сокальсько-Жовквівської єпархії, дякували Богові за всі ласки, якими Він нас обдаровує, за земні блага, якими ми наділені.

 


«Приклад активного служіння мирян в УГКЦ» саме під такою темою 6 вересня 2015 року одразу в двох парафіях Бродівського деканату (Воздвиження Чесного Хреста, м.Броди та Священномученика Миколая Чарнецького, с.Підгірці) відбулася зустріч-дискусія мирян з пані Іриною Ґаладза, директором єпархіяльного катехитичного ресурсного центру в Торонто (Канада).

 

Проведено християнські дитячий табір у парафії Чесного Хреста Господнього м. Броди.

 

 

 

Від храму Воздвиження Чесного Хреста відбулася велопроща до Чудотворної ікони Матері Божої.(ВІДЕО)

1 липня, з м. Броди до с. Корсів відбулася велопроща до Чудотворної ікони Божої Матері Корсівської, що встановлена у храмі св. Євангелиста Луки.

З благословення настоятеля храму Воздвиження Чесного Хреста о.Ярослава Царика велопрощу очолив о. Тарас Дзьоба.

 

Перед паломництвом усі учасники помолилися та пройшли інструктаж про правила безпеки на дорозі від начальника Бродівського відділення ДАІ.

 

В парафії Чесного Хреста пройшли майстер-класи по розписанню писанокВ  християнськвй   студії «Сто талантів» благодійної  організації «Карітас-Броди» парафії Чесного Хреста м.Броди пройшли майстер-класи  по писанкарству .

Благословив  ці заходи о.Ярослав Царик –настоятель парафії  .

В  перший день 08.04.2015року майстер –клас  проводила  вчитель  гімназії імені  Івана Труша  , парафіянка храму  Престятої  Трійці  м.Броди    Галина  Шнайдрук, яка  розказала  дітям  студії  про  історію написання писанок в Україні  і техніку  писанкарства. 

 

Молитва переселенців за мир в Україні перед Крехівською БогородицеюУ храмі Чесного Хреста м.Броди  перебувала чудотворна ікона Матері Божої з Крехівського монастиря чину святого Василія Великого .

Під час перебування ікони проводились великопісні ре -колекції на тему «Уповаю на Тебе Богородице», які проводив ієромонах Артемій Новіцький, ЧСВВ. В програмі реколекцій відбулася молитовна зустріч з вимушеними переселенцями із тимчасово окупованих територій України, якими опікується парафіяльна організація «Карітас»-Броди храму Чесного Хреста.

 
casus telefon
casus telefon
film izle
telefon dinleme programı
casus telefon
casus telefon
casus telefon
telefon dinleme
casus telefon